Eladó Lakóingatlan, önálló iroda, önálló üdülő, 8373 REZI, Tégla

Eladó Lakóingatlan, önálló iroda, önálló üdülő, 8373 REZI, Tégla

8373 ReziREZI8373ZALA

Környezettudatos életformát, a természettel harmóniában élhető mindennapok !
Hévíz , Keszthelyhez közel, mégis távol a város zajától, erdőkkel-mezőkkel körülölelt területen kétszintes családi ház a hozzátartozó változatos domborzatú és művelési ágú területekkel együtt eladó !
A ház 12 éve épült,hőszigetelt, fa nyílászárókkal, szintenként klímaberendezéssel , internetes kapcsolattal, minden közművel ellátva. A földszinten kettő hálószoba, előtér, konyha, fürdőszoba, nyári konyha, garázs kazánház, míg a tetőtérben, amely külön bejárattal is megközelíthető egy nagy nappali / alkalmas két szoba kialakítására /, konyha, fürdőszoba, szoba található. Így akár két generáció együttélésére is alkalmas.A fűtés vegyes tüzelésű kazán, és külön kiépített komposzt kazán segítségével, a meleg víz ellátást villanybojlerek biztosítják.A DNy-i tájolású házhoz nyitott és zárt teraszok, erkélyek, nyári konyha búbos kemencével, 50 m2-es garázs , 24 m2 -es pince , és egyéb tároló terek is tartoznak. A területen egy földbe vájt boltíves, felújításra váró kőfalazatú pince is található. A lakóépületet 2,2 hektáron konyhakert, gyümölcsös, mező, legelő és erdős terület veszi körül. A területek azonnal biogazdálkodásba vehetőek, ősi magyar, táj-jellegű gyümölcsfákkal és számtalan hatalmas diófával van betelepítve. A konyhakert az ökológiai gazdálkodás elvei szerint művelt. A területek jellege, sokarcúsága miatt akár önellátást is lehetővé tevő növénytermesztésre, állattartásra is kiválóan alkalmas. A környezet zavartalansága, valamint a főként akácerdők jelenléte miatt nagyüzemi méhészet kialakítására is kiváló.

Részletek

Azonosító: 51760 Eladási ár: 75000000 Eladási ár EUR: 233812.39 Méret: 180 m2 Szobák: 4 Típus: ház Épületanyag: Tégla Fűtés: Alternatív fűtés Emelet: Nincs Állapot: Telek mérete: 22000 m2

Állapot

Állapot: Épült: 2004 Lift: Nincs

Közművek

Gáz: Nincs Villany: Van Víz: Van, egyedi méréssel Csatorna: Van

Bérlet esetén

Bútorozottság: Bútorozott

Elérhetőségek

Reményi Márta
+36 30 2274812
Ügynökség
DUNA CENTRUM
+36 30 9360121
8380 Hévíz Széchenyi utca 7.