Ingatlan közvetítőknek

Origoingatlan ingatlanközvetítőknek

Az origoingatlan az egyik legrégebbi ingatlanhirdetésekkel, ingatlanhoz kapcsolódó témákkal foglalkozó oldal. Ingatlanközvetítő partnereink az OriGO Ingatlan Program segítségével tudják hirdetéseiket megjelentetni. Ennek 2017 végétől új változata érhető el a www.ingatlannyilvantarto.hu címen.

Az Ingatlannyilvántartó ugyan felfogható az origoingatlan hirdetésfeltöltő programjának, de ennél lényegesen többről van szó. Ez alapvetően egy irodai munkát kiszolgáló nyilvántartási program, melynek nem csak asztali számítógépekre, hanem tablet készülékekre és okostelefonokra optimalizált változata is használható. Irodája adatai így bárhol rendelkezésére állhatnak.

A program különböző típusokba sorolva kezeli a kínálatokat, az ezekkel párosítható keresési megbízásokat, a mind a kettőhöz tartozó ügyfeleket. Regisztrálja bemutatásokat, megmutatja, hogy az adott ingatlant hol nézték meg. Együttműködő irodák számára hálózati működést biztosít. Ennek keretében a kijelölt ingatlanok megoszthatók a partnerek felé. Ez remek lehetőség együttműködő hálózatok, vagy közös tulajdonba tartozó irodák számára.

Az Ingatlannyilvántartó képes az iroda saját weboldalát is kiszolgálni. Ha kell, munkatársaink elkészítik az ehhez szükséges oldalt, de ha Ön már rendelkezik ilyennel, akkor az ingatlanok megmutatásához használhatja a nyilvántartási rendszer adatbázisát.

Ha rendelkezik előfizetéssel a Jófogás hirdetési oldalra, akkor kínálatát automatizáltan ebbe az irányba is megoszthatja.

Tekinthetünk tehát az Ingatlannyilvántartóra, mint az Origoingatlan hirdetéskezelőjére, de ennél lényegesen többet tud. Keressen minket, és próbálja ki!
Nézze meg árainkat, és meg fog lepődni, hogy milyen olcsó! Az Ingatlannyilvántartó árait ide kattintva érheti el.